Героят от Вечното дерби аут до края на 2012 30.11 | 07:47

Серж Нюаджи ще се включи в тренировките чак на 5-ти януари

От Даниел Любомиров

Новото попълнение на ЦСКА Серж Нюаджи няма да играе повече футбол с червената фланелка през 2012-та година.

Героят от Вечното дерби продължава да лекува контузия, което ще го възпре от участие в оставащите 3 мача до края на календарната година.

Sporta.bg припомня, че Нюаджи получи разтежение на тренировка преди важното гостуване на "армейците" във Варна срещу Черно море. Оттогава офанзивният футболист не е попадал в групата за мач на ЦСКА.

В крайна сметка роденият в Того играч ще бъде на линия чак за старта на подготовката за пролетния полусезон, която ще започне на 5-ти януари.

Със сигурност "армейците" няма да мислят да се разделят с нападателя си, защото попадението му срещу Левски му "вдигна акциите" пред ръководството и треньорите и те гледат на него като на перспективен футболист.

Любопитен факт е, че голът на Нюаджи срещу вечния враг на ЦСКА беше първият за него в професионалния футбол.

Той дори призна след края на дербито с Левски, че никога не е играл пред толкова много хора – 20-ина хиляди души, които посетиха Националния стадион "Васил Левски".

След Вечното дерби Нюаджи бе провъзгласен за играч номер 1 на 9-ия кръг на А група. Той заяви тогава, че се чувства отлично в ЦСКА и вече дори е свикнал с живота в България.

Водещи

Най-четени