Избраха героя на ЦСКА във Вечното дерби за футболист на кръга 24.10 | 15:46

Серж Нюаджи каза, че се чувства много добре в ЦСКА и вече напълно е свикнал с живота в София

От Мариян Найденов

Нападателят на ЦСКА Серж Нюаджи бе избран за футболист на 9-ия кръг в А група. Това се случи благодарение на победното и единствено попадение, което Серж отбеляза във Вечното дерби с Левски (1:0), с което донесе победата на своя отбор.

Любопитното в случая е, че това така важно попадение бе първото за Нюаджи в професионалния футбол. Освен това, след срещата, която не бе кой знае колко добре посетена (не повече от 20 000 души), той призна, че досега не е играл пред толкова много хора.

Роденият в Того футболист, който има и френско поданство каза, че се чувства много добре в ЦСКА и вече напълно е свикнал с живота в София. Той благодари за наградата и заяви, че целта му е да си извоюва титулярно място и да помага на отбора си да печели всеки свой мач.

"Радостен съм, че получих тази награда. Благодаря на всички, които гласуваха за мен. Благодаря на журналистите, треньорите и моите съотборници. Без тях нямаше да съм пред вас. Всички много ми помогнаха", каза Нюаджи.

"Чувствам се много добре в ЦСКА. Много добър екип сме и всеки дава максималното. ЦСКА е голям отбор и затова нашите цели са да печелим всеки мач. Правя всичко възможно да бъда титуляр. Това е желанието на всеки състезател. Старая се да давам всичко от себе си на всяка тренировка", добави нападателят.

"Изненадан съм от София. Това е един много красив град. Чувствам се добре, тъй като играя в голям отбор. ЦСКА има най-добрите фенове. Това, което направиха по време на мача с Левски беше фантастично.

Когато дойдох в ЦСКА амбицията ми бе да прогресирам. Въпреки че имах трудни моменти, никога не съм искал да напускам. Исках да докажа на всички в клуба, че ставам. Радвам се, че съм в ЦСКА", завърши тогоанецът.

Водещи