Детският камп с Денис Родман се провали 07.04 | 17:00

Знаменитият петкратен шампион в НБА вчера не се появи на срещата си с председателя на БОК Стефка Костадинова, след което не уважи и младежкия "Мач на звездите" в "Арена Армеец"

От Мариян Найденов

Легендата от НБА Денис Родман продължава да разочарова родните фенове на баскетбола и днес направи поредния си гаф, откакто е на посещение в България.

Знаменитият петкратен шампион от "Лигата на извънземните" вчера не се появи на срещата си с председателя на БОК Стефка Костадинова, след което не уважи и младежкия "Мач на звездите" в "Арена Армеец".

Може би най-голямото прегрешение на Родман обаче стана факт снощи (а и днес), когато той не се яви на специално организирания двудневен камп за деца, на който той трябваше да води тренировъчни сесии и лекция.

Друг куриоз в ситуацията е, че и до този момент на официалния сайт на събитието продължава да има съобщение за предстоящия камп на 6-ти и 7-ми април.

"Изобщо не сме се опитвали да контролираме Денис Родман, просто се получи малко тъпа ситуация вчера", заяви организаторът на "Мача на звездите" Стефан Августинов пред ТВ7.

"Все пак, това е Денис Родман и той е причината за идването на всички хора в залата малко по-късно днес. Надяваме се, че ще можем да бием рекорда от 6 000 зрители, които посетиха бенефиса на Георги Младенов. Моята прогноза е за 8 хиляди, но ще видим", каза още той.

Августинов сподели също, че литовската легенда Арвидас Сабонис не е посетил България за "Мача на звездите", тъй като лекарите не са му разрешили да пътува заради проблеми със сърцето.

Той обаче ще отправи специални поздрави към българските фенове на баскетбола на видеостената в зала "Арена Армеец".

Водещи

Най-четени