Емил Костадинов пред завръщане в ЦСКА, отново 16.02 | 12:27

"Титан" ще обявят официално новината през март

От Даниел Любомиров

Собствениците на ЦСКА от "Титан" са на път да си навлекат отново негативно отношение от страна на феновете, защото са поканили отново на работа в клуба легендата Емил Костадинов.

Именно Емо е сочен от Сектор "Г" за един от виновниците за скандала с лиценза през 2008-ма година, когато въпреки титлата с преднина 16 точки пред Левски, ЦСКА не участва в квалификациите за Шампионската лига.

Тогава президент на "армейците" бе Прамод Митал, но реално ръководен фактор номер 1 беше Александър Томов, като част от щаба му бе именно Емил Костадинов.

Екзекуторът на Франция е част от славен легион футболисти, прославили България и червената фланелка, но като ръководител Костадинов не може да се похвали с особени успехи.

Припомняме, че за последно Емо работеше в ЦСКА като спортно-технически директор преди година и половина, като на 1-ви юли 2011-та прекрати договора си с клуба по взаимно съгласие.

Сега той със сигурност ще влезе в Управителния съвет на "армейците" и отново ще вземе спортно-техническата власт, част от която в момента е в ръцете на Аспарух Никодимов.

Според различни информации "Титан" официално ще обявят новия ръководител през март месец, когато започва пролетния дял от шампионата.

За последно Костадинов даде публично мнение за ситуацията в ЦСКА на 25-ти януари, когато нападна изпълнителния директор Георги Илиев - Майкъла с думите "никой не го знае какъв е".

Водещи

Най-четени