Иво Тонев като Ал Пачино – вдъхновява левскарите с дълга реч 17.02 | 12:46

Изпълнителният директор се стреми да мобилизира максимално играчите - целите и премиите им вече са ясни

От Даниел Любомиров

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев събрал играчите на Левски в една от големите зали на 5-звездния хотел "Енеас", където е отседнал отборът по време на лагера в Агия Напа.

Всички левскари присъствали на събранието, на което Тонев в стил "Пачино" ясно и точно е определил целите в настоящия сезон и е изброил желанията на ръководството и феновете.

Естествено, задачите на старши треньора на "сините" Илиан Илиев са две - титла и Купа на България, след което евентуално атака на груповата фаза от Шампионската лига.

Тонев използва лагера в Кипър, за да сплоти колектива в състава и всячески се опитва да мобилизира играчите и да им вдъхне самочувствие преди началото на пролетния полусезон.

Преди няколко дни изпълнителният директор бе провел специални разговори с тарторите на отбора - тримата капитани Станислав Ангелов, Владимир Гаджев и Пламен Илиев, както и ветерана Христо Йовов.

Играчите на Левски в резултат на тези сбирки вече са наясно с бонусите и премиите, които ги очакват при добре свършена работа.

Днес от 16:00 часа започва последната контрола на тима в Агия Напа - срещу 11-ия в руската Премиер лига Ростов.

В понеделник тимът се завръща на българска земя, а на 23-ти февруари предстои официалното представяне на новия Левски за пролетния полусезон, като още не е уточнено мястото на събитието.

"Сините" са на второ място в класирането до момента в А група с актив от 37 точки - само 1 по-малко от шампиона и лидер Лудогорец и с аванс от 8 пред Литекс и ЦСКА.

Водещи

Най-четени