Кавадарци домакин на Финалната четворка в Балканската лига 07.04 | 13:58

Финалната четворка ще се проведе от 15-ти до 17-ти април, като мачовете ще се играят в домакинската зала на местния Фени Индустри - "Ясмин"

От Мариян Найденов

Македонският град Кавадарци ще е домакин на Финалната четворка на Балканската лига в третото издание на турнира. Финалната четворка ще се проведе от 15-ти до 17-ти април, като мачовете ще се играят в домакинската зала на местния Фени Индустри - "Ясмин".

Полуфиналите ще са в петък, а битката за титлата в неделя. Участие ще вземат защитаващият титлата си тим на Левски (София), шампионът от първото издание на турнира Рилски спортист (Самоков), както и черногорският Морнар и домакините от Фени Индустри. Както е известно двата български отбора ще играят помежду си на полуфиналите, което означава, че на финала със сигурност ще има български представител.

Всеки един от тези отбори е бил участник във Финалната четворка и в предишните две издания на Балканската лига, с изключение на Морнар, за който това ще бъде дебют в последната фаза на надпреварата.

През тази година, за първи път в досегашната история на турнира, Финалната четворка няма да се проведе в България. През 2009 година тя беше в Самоков, а през 2010-а домакин бе София.

Водещи

Най-четени