Красимир Балъков прогнозира победа за България с 3:1 25.03 | 14:24

Магическият халф от златното поколение е убеден в победата на българите срещу Швейцария

От Краси Киров

Красимир Балъков пожелава на Швейцария да изиграе един добър мач, но "в никакъв случай да не печели трите точки, защото ние се нуждаем от тях", съобщава БТА.

Така Балъков отговори на въпрос на  журналист от вестник Блик как Швейцария може да спечели в  София. Българската легенда залага на победа с 3:1 на своите  сънародници.

Паралелно с Балъков, изданието прави интервю по същата тема и с бившият наставник на Швейцария Кьоби Кун, който води кръстоносците на Евро 2008.

Специалистът заявява: "Наясно сме, че няма да бъде лесно, защото една евентуална  загуба ще ни отдалечи много от Европейското първенство, но  България е отбор, който може да бъде победен. Трябва да играем  много умно, да покажем най-силните си страни, надявам се да  успеем да го направим, но ще бъде наистина трудно.

"И все пак какво трябва да направят швейцарците, за да спечелят, настояват журналистите от Блик. Естествено, че няма да ви кажа, отвръща Балъков. На въпрос за резултата, бившият треньор на Черноморец отвръща: Не играя тото, обикновено това, което казвам, не се случва, но залагам на успех за България с 3:1.

Водещи

Най-четени