Левски със серииозни кадрови проблеми 08.09 | 14:29

"Сините" имат цели седем контузени футболисти

От Даниел Любомиров

Левски изпитва сериозни кадрови проблеми по време на паузата за мачовете на националните отбори в квалификациите за Световно първенство.

Елементарна справка показва, че цели седем футболисти на "сините" имат различни контузии и травми и днес треньорът на клуба Илиан Илиев не можа да проведе нормална тренировка.

Последният играч в лазарета от днес е Орлин Старокин, който има болки в адукторите, но има вероятност това да го извади от строя за предстоящия мач с Берое.

Стигна се до момента ветеранът Здравко Здравков да застава на врата по време на заниманието с топка, защото Левски на практика е без голкипър на разположение.

Причината за това е, че титулярът и бивш капитан Пламен Илиев лекува контузия и не е взимал участие в тренировката.

Ивайло Василев попадна в плановете на младежкия национален отбор на България, а третият страж на "сините" Сашо Любенов е включен в състава на юношите на Левски, които имат "Вечно дерби" днес срещу ЦСКА.

Освен Пламен Илиев, травми имат Башлиев, Везалов, Вутов и Йовов, като към това число трябва да се сложи и Нуно Пинто. Португалецът обаче по всяка вероятност ще може да се вкючи в мача от 5-ия кръг на А група срещу Берое.

Водещи

Най-четени