Майкъл Джордан определи Дерик Роуз за №1 в НБА 10.03 | 18:07

Гардът на Чикаго Булс получи силен комплимент от страна на легендарния бивш състезател на "биковете"

От iNews.bg

Гардът на Чикаго Булс Дерик Роуз изживя може би един от най-приятните моменти в живота си, след като 22-годишният атлет получи комплименти лично от страна на легендарния Майкъл Джордан.

Баскетболист номер 1 в историята на "биковете" сподели мнение, че именно Дерик Роуз заслужава приза за най-полезен играч (MVP) на сезона в НБА.

"MVP на сезона", заяви Джордан по адрес на Роуз, след победата на Чикаго с 101:84 над Шарлът Бобкетс, чийто собственик е именно Майкъл Джордан.

"Той го заслужава, наистина играе толкова добре. Няма съмнение в това. А ако сега Дерик не спечели този приз, ще разбере как съм се чувствал в продължение на много години", добави легендата на американския баскетбол.

Самият Дерик Роуз остана слисан от комплиментите на Джордан, отвръщайки: "Това е наистина нещо голямо, човече. Невероятно е, че точно той е казал това за мен. Наистина голяма чест".

22-годишният гард добави, че не е имал възможност да разговаря лично с Майкъл Джордан след срещата, но се надява, че ще може да го направи по време на плейофите в Националната баскетболна асоциация.

"Не, не успях да говоря с него", призна Роуз. "Но може би ще го сторим, когато дойде време за плейофите. Вероятно ще разговарям с него за някои определени неща".

Водещи

Най-четени