Нова порция комплименти по адрес на Раул 14.04 | 21:44

"Той винаги надминава очакванията", заяви генералният директор на Реал Мадрид Хорхе Валдано

От iNews.bg

Генералният директор на Реал Мадрид отправи нови комплименти по адрес на клубната легенда Раул Гонсалес, който вече защитава цветовете на немския Шалке 04.

Дори и вече на 33-годишна възраст обаче, бившият испански национал не спира да бележи в своя любим турнир - Шампионската лига. Раул и неговият Шалке се класираха за 1/2-финалната фаза на надпреварата, след като елиминираха по пътя си не кой да е, а действащият първенец на Европа и света - Интер.

Самият Раул отново демонстрира класата си, отбелязвайки две попадения в мрежата на "нерадзурите" за крайния успех с общ резултат 7:3.

За легендарния нападател това бе и 71-и гол в Шампионската лига и общо негов 73-и в европейските клубни турнири. Хорхе Валдано пък нямаше друг избор, освен да изрази уважението си към големия голмайстор.

"Той се радва на изключителна кампания", възкликна шефът на "кралския клуб". "Ние сме свикнали с това, но той винаги успя да надмине очакванията".

"Няма какво друго да направим, освен да свалим шапки пред него и всичко, което той е направил. Особено за Реал Мадрид и испанския футбол като цяло. Раул е невероятен футболист", добави Валдано.

Стрелецът напусна любимия си "Сантяго Бернабеу" през лятото на 2010, след като в Мадрид вече рядко намираше място сред титулярите. Клубът от Гелзенкирхен предложи ново предизвикателство на испанеца, който отново се радва на футболната игра както преди.

Водещи

Най-четени