Радуканов на седмото небе след победата над Литекс 21.04 | 07:54

ЦСКА се наложи с 2:1 над Литекс на "Българска армия" и се класира за финала за Купата на България

От Мариян Найденов

Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов заяви след победата над Литекс с 2:1 в полуфиналите за Купата на България, че неговият тим е превъзхождал тотално съперника си от Ловеч.

"Аз съм най-щастливият човек. Искам да благодаря на тази публика, която дойде и ни помогна. Само късметът ни лиши от по-изразителна победа.

Няма значение кой е следващия съперник, трябва да го надиграем и него. Литекс не ме изненада с нищо. Ние изненадахме с дух и характер.

През първото полувреме смачкахме съперника и го надиграхме тотално. Напълно заслужена победа за нашия отбор," каза Радуканов.

На противоположния полюс бе треньорът на Литекс Любослав Пенев, който остана разочарован след отпадането на "оранжевите" от турнира.

"Стана по-добър мач от първия в Ловеч. Играха два силни отбора. Това е турнирен мач и е нормално единият отбор да отпадне. За мен не проспахме първото полувреме, но не играхме добре. През второто полувреме показахме истинското лице на отбора.

Успяхме да изравним резултата, но накрая ни вкараха нелеп гол. На "Българска армия" винаги се чувствам чудесно", бе коментарът на Любослав Пенев.

Водещи

Най-четени