Роберто Манчини: Няма шанс Тевес пак да играе за Сити 19.11 | 09:10

Мениджърът на "гражданите" за пореден пък отсече, че не иска аржентинеца в състава си

От Михаела Ганчева

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини отново трябваше да отговаря на въпроси относно статута на Карлос Тевес в отбора и този път италианският специалист не се поколеба да потвърди, че Карлито няма никакъв шанс да играе отново в състава.

Както е известно, последният акт на неподчинение от страна на Тевес е напускането му за Аржентина без знанието на никого от "гражданите" и без тяхното разрешение. Оправданието на голмайстора за миналия сезон било "семейни причини", но независимо от това от ръководството на Сити са решени да не поддържат повече професионални отношения с него.

На въпрос дали Тевес ще играе някога отново в Сити, Манчини отсече: "Не, не мисля." Мениджърът нямаше представа и кога може да очаква отново нападателят да дойде на тренировка - "Не знам, защото той е в Аржентина, но не знам нищо друго за него."

След това Манчини се пошегува, че Тевес няма да може да играе в утрешния мач с Нюкасъл и добави, че предстоят важни двубои пред Сити и няма как да се продължава да се обсъжда ситуацията около Карлито.

"Защо да говорим още за Карлос? Той не е проблем в момента. Беше проблем преди, но се надяваме, че ще разрешим всичко", каза Манчини. "Единственото важно нещо е, че всички в тима се чувстват добре и са настроени позитивно."

Водещи

Най-четени