Рома възможна дестинация за Станислав Манолев 21.01 | 19:12

"Вълците" искат национала заедно с още един играч на ПСВ (Айндховен)

От Даниел Любомиров

Рома е един от отборите, който следи ситуацията около българския национал Станислав Манолев и може да се опита да го привлече в редиците си до края на зимния трансферен прозорец. Това съобщава calciomercatoweb.it

Според интернет изданието "вълците" ще отправят оферта за бранителя на ПСВ Айндховен до дни, а неговият агент Мино Райола вече е бил в Рим и се е видял с наставника на столичани Зденек Земан.

Според италианската медия Рома се интересува още и от холандския национал Ерик Пиетерс. Той е съотборник на Манолев и също е краен бранител, но за разлика от българина, който играе отдясно, Пиетерс действа в лявата зона на терена.

До затварянето на трансферния прозорец остават още десет дни, а към този момент Манолев все още е играч на ПСВ Айндховен. Договорът на 27-годишният футболист с "филипсите" изтича през 2014 година, но той нееднократно даде да се разбере, че има желание да смени обстановката.

През есента Манолев твърде рядко намираше място в състава на Дик Адвокаат, въпреки че е сред любимците на феновете в Айндховен. Той очевидно не попада в плановете на именития специалист и това постоянно подклажда слуховете за неговото напускане.

В последно време се заговори за негов трансфер във Фулъм, където се подвизава Димитър Бербатов, а лично Мино Райола заяви, че той ще пасне идеално на "Крейвън Котидж".

Говореше се и за интерес от страна на Еспаньол, който се подсили с Мартин Петров, но финансовите проблеми на "лос перикос", които едва ли ще могат да си позволят българския национал.

Водещи

Най-четени