Стоичков захапа Майкъла: Гладна кокошка, просо сънува 11.01 | 14:33

"Никога няма да ми е шеф", изригна Камата

От Иво Вецев

Треньорът на Литекс Христо Стоичков коментира днес изказванията на Георги Илиев-Майкъла, като категорично заяви, че не желае името му да се спряга в изказванията на шефа на "червените".

Стоичков е поредната легенда на ЦСКА, която се изказва срещу директора Георги Илиев.

Днес Илиев призна, че е бил заедно със Стоичков на нова година и му е казал, че трябва да се върне в ЦСКА под каквато и да е форма.

 

В типичния си стил Стоичков отвърна: "Гладна кокошка просо сънува." Също така Камата се заяде и с твърдението на Илиев, че само ЦСКА може да продаде Георги Миланов на голям отбор в Европа "Ако не съм бил в ЦСКА, съм нямало да изляза... А ти като си бил в ЦСКА, защо не си излязъл?

"Георги Илиев може да си говори каквото си иска, аз съм треньор на Литекс. Аз имам ангажимент към един човек, който няма да бъде предаден", заяви Стоичков.

"Оттук нататък всеки може да говори каквото си иска. Георги Илиев не може да ми бъде шеф никога, ама никога! Гладна кокошка, просо сънува! Не ми задавайте въпроси за други клубове. Аз съм треньор на Литекс", продължи наставника на Литекс.

"Това, че сме играли в ЦСКА, за нас е било чест. Като малък, имах една мечта, която си остана несбъдната - да играя в "Ботев" (Пловдив). Отнеха ми една детска мечта. Отидох в ЦСКА от Харманли на 15-16 години, естествено, в най-големия отбор. Там израснах като футболист. Оттам вече има неща, които ние препредаваме.

"А ти като си бил в ЦСКА, защо не си излязъл? С всичкото ми уважение, да спре да коментира моето име, и да спре да коментира футболистите на Литекс", каза още Стоичков..

Водещи

Най-четени