Тодор Батков разкритикува футболистите на Левски 01.04 | 13:26

"Мачът с Лудогорец е като поправителен изпит и за двата отбора. След натрупаните загуби, надявам се да победим и да запазим шансове за титлата", заяви собственикът на "сините"

От Мариян Найденов

Собственикът на Левски Тодор Батков разкритикува футболистите на клуба часове преди мача с Лудогорец. Той бе сред публиката на "Герена", където видя загубата на "сините" юноши, набор 1996, от ЦСКА с 2:1. Батков каза, че сега двубоят с Лудогорец е като "поправителен изпит" и за двата отбора, като в никакъв случай не отписва шансовете за титла на Левски.

"Не вярвам футболистите да са паднали нарочно от Миньор. Факт е обаче, че не виждам необходимия хъс.

Сега гледах юношите, които протестираха спрямо съдията, дори се сбиха, въпреки че не одобрявам това нещо. Те играят с хъс.

Мъжкият отбор е прекалено академичен, носят скъпите дрешки, качват се на бързите си коли и веднага си тръгват от стадиона след мач или тренировка, отиват на топло при приятелките си или любовниците", каза Батков в типичния си стил.

"Мачът с Лудогорец е като поправителен изпит и за двата отбора. След натрупаните загуби, надявам се да победим и да запазим шансове за титлата.

Трябва да се играе по-нахъсано. Видяхте, че в ЦСКА най-добрият е Дюлгеров, който отнема по 20 топки. Между другото, ако не знаете, той е наш юноша", добави собственикът на "сините".

Водещи

Най-четени