Топчо ще води Левски на лагер 10.10 | 19:16

Дуото Топузаков - Христов ще води тима в Гоце Делчев

От Иво Вецев

Докато ръководителите на Левски изясняват странната ситуация в клуба след скандалите на "Герена" в последните дни, първият тим продължава своята подготовка за двубоите с Пирин (Гоце Делчев) и ЦСКА.

Днес от 11 часа "сините"проведоха тренировка, която отново бе под ръководството на Елин Топузаков.

Sporta.bg припомня, че Антони Здравков няма правото да води заниманията на отбора, докато все още е шеф на ДЮШ на клуба.

Другата пречка това да стане отпадна, тъй като днес Константин Баждеков заяви, че Славиша Йоканович се разделя с Левски по взаимно съгласие и вече не заема поста старши-треньор.

"Днес прекратихме взаимоотношенията по взаимно съгласие с г-н Йоканович, което ни позволи да обявим новия треньорски екип", съобщи изпълнителният директор на клуба по-рано днес.

Освен Топузаков, в тренировъчния процес се включи Мариян Христов. В първия тим бе върнат и кондиционния спец Ясен Екимов, който до този момент бе на работа в школата. Привличането му се наложи, тъй като с Йоканович си тръгна и досегашният специалист по физическата подготовка Александър Янкович.

Топузаков и Христов ще водят Левски в събота срещу Пирин в Гоце Делчев, а след това ще помагат на Тони Здравков като помощници.

Утре, 11-и октомври, 26-кратните шампиони отново ще тренират на "Герена", като след заниманието не се предвижда традиционния брифинг. Веднага след тренировката отборът заминава на лагер в Банско.

Левски излиза срещу Пирин (Гоце Делчев) в събота от 16 часа. Първият мач на "Георги Аспарухов" завърши със солидна победа от 4:0 в полза на столичани.

Водещи

Най-четени