Уесли Снайдер се врече във вярност на Интер 26.04 | 14:07

"Манчестър Юнайтед е велик клуб, но аз се чувствам щастлив в Милано", довери холандският ас на "нерадзурите"

От Константин Симидчийски

Холандският плеймейкър на Интер Уесли Снайдер коментира публично спекулациите в медийното пространство, които усилено го свързват с евентуално негово преминаване в Манчестър Юнайтед след края на сезона.

Мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън продължава да се оглежда за заместник на ветерана Пол Скоулс, а диригентът на Интер покрива идеално всички критерии за това.

Холандският национал обаче бе категоричен, че на този етап се чувства щастлив в клуба, с който съумя да завоюва европейската и световна корона.

"Юнайтед е велик клуб. Аз обаче се чувствам много щастлив в Интер и дори не мисля да напускам", отсече Снайдер.

Бившият футболист на Аякс и Реал Мадрид се утвърди бързо като един от големите любимци на синьо-черните фенове, след като още в дебютния си сезон на "Сан Сиро" спечели исторически требъл с тима.

Вторият сезон на Снайдер определено не бе толкова бляскав, колкото първия, за което и своята роля изиграха контузиите и понатрупаната умора. В събота обаче халфът отново напомни за себе си, отбелязвайки страхотен гол от пряк-свободен удар в мрежата на Лацио.

Манчестър Юнайтед пък продължава да търси футболист в средата на терена, който да замести достойно клубната легенда Пол Скоулс. Ветеранът е на вече 36-годишна възраст, като краят на кариерата му е близо. Сред набелязаните от Алекс Фъргюсън футболисти попада и талантът Джак Родуел, който в момента защитава цветовете на Евертън.

Водещи

Най-четени