Феновете на Левски готови да саботират Вечното дерби 08.10 | 17:12

"Няма да има мач, докато Ивайло Петев е треньор", заявиха ултрасите

От Константин Симидчийски

Феновете на Левски заплашиха спортния директор Наско Сираков, че "сините" няма да изиграят официален мач, докато начело на тима е Ивайло Петев.

Днес качулати ултраси на Левски изгониха по брутален начин Ивайло Петев от "Герена", като проведоха и продължителен разговор с останалия в залата за пресконференции Сираков.

Феновете отправиха закана, че Левски няма да изиграе нито един мач, докато Петев все още е треньор на тима. Следващият мач на "сините" пък е не какъв да е, а Вечното дерби с ЦСКА.

"Левски няма да изиграе официален мач, докато Петев е треньор. Няма да има Вечно дерби, казваме ти", обърнаха се ултрасите към Сираков.

Те изнесоха и продължителна лекция на спортния директор на Левски, който също се включи в разговора.

"Защо уволнихте Йоканович? Връщайте го веднага да тренира отбора", обърнаха се ултрасите към Сираков.

Спортният директор на Левски пък опита да обясни, защо сърбинът е бил освободен.

"Вижте резултатите ни на "Герена". Йоканович е човек, който живее в Испания. Той е с европейско мислене и не успя да се приспособи към тази джунгла, която е българския футбол".

Феновете на Левски поискаха и обяснение, кой е назначил Ивайло Петев за треньор на Левски. Наско Сираков пое отговорността, а ултрасите отново напомниха, че няма да позволят бившият треньор на Лудогорец да води отбора.

Водещи

Най-четени