Феновете на Фулъм определиха Бербатов за №1 през сезона 12.05 | 21:35

Българинът заслужи престижната награда, след като отбеляза 14 гола за "котиджърс"

От Мариян Найденов

Нападателят на Фулъм Димитър Бербатов спечели традиционната анкета за Играч на сезона, в която феновете гласуват на официалния сайт на клуба.

Българинът, който бързо се превърна в най-голямата звезда на "котиджърс", след като се присъедини към отбора от Лондон от Манчестър Юнайтед миналото лято, изпревари в класацията гръцкият халф Йоргос Карагунис и бранителят Саша Ритер, който допълни челната тройка.

Бербатов съвсем заслужено заслужи престижната награда, след като се превърна в топреализиатор на Фулъм със своите 14 попадения, последното от които падна при днешната загуба от Ливърпул с 3:1 на "Крейвън Котидж".

"Искам да благодаря на всички фенове, които са гласували за мен. Беше истинско удоволствие да играя за Фулъм през този сезон и продължавам да се наслаждавам на играта си всеки ден, така че това признание е много специално.

Футболът е отборна игра и аз нямаше да направя нищо без помощта на колегите си, всеки от които работи много упорито през сезона. Очаквам да изиграем още много мачове заедно", каза щастливият победител в анкетата Димитър Бербатов.

Водещи

Най-четени