ЦСКА намери заместник на Жуниор Мораеш 18.07 | 16:34

В днешния си брой португалският вестник "A Bola" разкрива, че "червените" вече са договорили Тиаго Таржиньо, който си стяга багажа и потегля за България

От Божидар Азманов

ЦСКА реагира моментално на задаващата се сигурна раздяла с Жуниор Мораеш и насочи вниманието си към нов нападател.

В днешния си брой португалският вестник "A Bola" разкрива, че "червените" вече са договорили Тиаго Таржиньо, който си стяга багажа и потегля за България.

26-годишният футболист е собственост на Витория Гимараеш, но за последно е играл във Витория Сетубал, където за един полусезон е изиграл 13 мача и е вкарал 1 гол.

Интерес към него е имало от румънския Васлуй, където играе Живко Миланов и дори пътува за лагера на тима в Австрия. Уволнението на наставника на тима от северната ни съседка - Аугущо Инасио, е провалило трансфера на нападателя.

Таржиньо има 14 срещу за националните гарнитури на Португалия до 20 и до 21 години. Освен в родината си се е подвизавал още в турския Манисаспор и датския Рандерс.

ЦСКА вече привлече един футболист от Витория Сетубал. Това е Бернардо Тангериня, който може да играе както като защитник, така и като халф. В същия тим пък през се състезаваше новият централен нападател на Левски Жоао Силва.

Днес "армейците" заминаха за Словения без бразилските си нападатели Жуниор Мораеш и Мишел Платини, като се очаква първият да бъде продаден в Металург Донец, след като договори личните си условия.

Двубоят между Мура и ЦСКА от втория предварителен кръг на Лига Европа е довечера от 21:00 часа и ще бъде предаван пряко по БНТ. Реваншът е след седмица на стадион "Васил Левски".

Водещи

Най-четени