ЦСКА представи още трима нови, никой не бил виждал единия 09.01 | 17:21

Георги Илиев обясни, че Марсиньо бил енигма за ръководството

От Даниел Любомиров

ЦСКА представи официално последните си три нови попълнения на пресконференция днес на стадион "Българска армия".

Ивайло Чочев, Венцислав Василев и бразилеца Марсиньо позираха с червените си фланелки, като впечатление направи фактът, че тази на чуждестранния футболист нямаше име над номера 31.

На брифинга присъства и изпълнителния директор Георги Илиев - Майкъла, който и вчера уважи медиите при представянето на новия старши треньор Миодраг Йешич.

"Треньорът няма значение, защото ние трябва да се доказваме пред всички", лаконичен бе младокът Ивайло Чочев, който идва от школата на Чавдар (Етрополе).

Той защитаваше фланелката на скромния отбор именно срещу ЦСКА в осминафиналния сблъсък от турнира за Купата на България, когато "червените" отстраниха противника си с общ резултат 7:0.

Чочев парафира с ЦСКА на 19-ти декември за срок от 2.5 години, с което стана вторият нов в клуба след Мартин Камбуров.

"Надявам се да спечеля място при новия треньор. Дори и да не е той начело, ще опитам да се докажа", заяви Венцислав Василев, който идва от закъсалия Миньор (Перник).

Защитникът също сложи подписа си върху контракт за две години и половина, като във визитката му фигурира и присъствие в кипърския Арис (Лимасол).

"Радвам се, че ще играя в отбор като ЦСКА", сподели Марсио де Соуза Грегорио Жуниор - Марсиньо, който пристигна със закъснение на пресконференцията.

"ЦСКА иска да печели - аз също, така че имаме еднакви цели. Освен в Бразилия съм играл и в Южна Корея. Свързвам България именно с ЦСКА", завърши бразилецът.

Той може да се похвали с титлата от Паулища А1 и Купата на Бразилия през 2009-та година с екипа на действащия световен шампион Коринтианс.

Марсиньо е на 26 години и дойде на "Армията" като свободен агент и по този начин клубът запълни последното си свободно място в състава за чужденец извън Европейския съюз.

"Чочев и Василев са тук по предложение на Стойчо Младенов и Аспарух Никодимов. Лично аз за първи път виждам Марсиньо, никой от нас не го е гледал, препоръката за него е на един от другите скаути.

Тепърва ще видим неговите качества, нека се чувства като у дома си. Договорът му е за година и половина", обясни изпълнителният директор на "червените" Георги Илиев - Майкъла.

Водещи

Най-четени