Челси към Лампард: Не ни трябваш, търси си отбор 26.12 | 13:38

Ръководството на Челси маха клубната легенда още през януари

От Иво Вецев

Европейският шампион Челси ще постъпи изключително грубо към една от действащите си легенди Франк Лампард.

Според английското издание "Сън" ръководството на лондонския тим е заявило категорично на №8, че няма да получи оферта за нов договор и от зимата е свободен да си търси нов отбор, в който да играе през новия сезон.

Споразумението на Лампард изтича в края на лятото, въпреки че не желае да го прави. Според негови близки, той е разбит от развилата се ситуация, въпреки че се представя на чудесно ниво през новия сезон, включително и при убедителната победа с 8:0 в последния кръг над Астън Вила.

"Той е напълно разбир. Той иска да играе за Челси, но му казаха, че може да си тръгне през януари. Той не може да го повярва. Всичко, което иска, е да играе за Челси. Този клуб означава всичко за него", настоя източник от "Стамфорд Бридж".

Лампард е една от живите легенди на клуба, като неговото идване от Уест Хям беляза най-големите успехи на тима - три титли в Англия, четири триумфа в ФА къп, два за Купата на лигата, както и най-сладкия - този в Шампионска лига.

"Франк боготвори този клуб, и особено феновете. Той иска да завърши кариерата си тук. След всичко, което е направил за Челси, не може да повярва, че клубът иска да го изхвърли по този начин. Всеки, който е гледал мача с Астън Вила, е видял, че той трябва да е №1 в списъка на треньора.

"Той дори влезе в този мач, знаейки че не го искат вече! Но все пак той игра, и то по невероятен начин. Това показва какъв професионалист е Франк!", завърши източникът на английския таблоид.

Водещи

Най-четени