Ювентус предлага Красич към сделката за Бербатов 03.04 | 10:06

"Старата госпожа" ще плати и 8 милиона евро

От Даниел Любомиров

Кандидат-шампионът на Италия Ювентус не само смята да плати 8 милиона евро на Манчестър Юнайтед за Димитър Бербатов, но дори е предложил правата на сръбския национал Милош Красич.

 

Както е известно, от лагера на "старата госпожа" неколкократно вече бяха свързвани с желанието да привлекат Бербо в редиците си през лятото.

 

Една от основните причини именно той да е на върха на трансферната листа на Антонио Конте, е, че няма да излезе скъпо на "бианконерите" и притежава топ класа, поне според думите на известния италиански журналист Джанкарло Падован.

 

Според сайтът juvenews.net Митко е цел номер 1 на Джузепе Марота и Конте, като те и с радост биха се разделили с оказалия се неуспешно привлечен сърбин Красич.

 

Той акостира в Торино като звезда на ЦСКА Москва, но разочарова с изявите си по италианските терени и изобщо не влиза в плановете на треньора през този сезон - нещо като Бербатов в момента в своя клуб.

 

Друг от отборите, които са по петите на Бербатов, разбира се, е Галатасарай, чийто треньор Фатих Терим наскоро призна намеренията да закупи българския голмайстор на Премиършип.

 

Спекулации на Острова пък пращат Берба още в Севиля, Малага, Валенсия, Пари Сен-Жермен и дори Интер.

Водещи

Най-четени