Samsung отново погледна модно на новите технологии 22.08 | 15:01

Иновативен моден проект представя новите Samsung Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5

От Ивайло Коралски

Samsung обяви своето най-ново сътрудничество в сферата на модата, свързано с новите Samsung Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5. Творческата концепция подчертава ключовите характеристики на устройствата като двойно извития екран, подобрените възможности на камерата, креативния S Pen и бързото жично и безжично зареждане, показвайки свързващата сила на технологията.

Samsung Galaxy S6 edge+ и Galaxy Note5 са пресните надежди на Samsung в борбата му срещу Apple. От една страна, Galaxy S6 edge+ разполага с двойно извит дисплей, който предоставя иновативно мултимедийно изживяване, а от друга, Galaxy Note5 предлага множество възможности за креативност и продуктивност по време на път. За да представи двете устройства, Samsung си сътрудничи с известния моден фотограф Стивън Клайн и криейтив директорът на V Agency Стивън Ган. Идеята е с тяхна помощ да се развият творческа концепция на lookbook с участието на Бела Хадид и Ксиао Уен Джу.

1555517

На въпроса какво е неговото вдъхновение за този проект Клайн отговаря: "Някои хора гледат на технологиите като на безлични, но всъщност те са много лични и емоционални. Технологиите като тези на Samsung свързват хората, както никога преди. Именно този смисъл на свързване ни вдъхнови да покажем гамата от емоции, които може да провокира нещо толкова просто като съобщение, снимка или телефонно обаждане".

Премиерата на Galaxy S6 edge+ на българския пазар ще се състои на 4 септември 2015 година. Устройството ще разполага с 32GB памет за съхранение и ще е налично първоначално в сапфирено черно и платинено златно, а след това и в перлено бяло.

Водещи

Най-четени