Star Wars: The Old Republic вече може да се играе безплатно 21.11 | 15:43

Популярното MMO търси нови начини за обогатяване на своята аудитория

От Ивайло Коралски

Новата Free-to-play опция в хитовата масова мултиплейър онлайн игра Star Wars: The Old Republic е вече активна, съобщиха от BioWare и LucasArts. 

С други думи играчите вече могат да изпробват пълните истории на всичките осем вълнуващи Star Wars класове, при това съвсем безплатно до най-високото 50 ниво. Тази нова възможност допълва съществуващата вече система с месечни такси, осигурявайки на играчите максимална гъвкавост в начина, по който избират да изпробват Star Wars: The Old Republic. Разлика между копията, които се продават в търговската мрежа и безплатната опция обаче ще има. На официалната страница на играта http://www.swtor.com/free/features е описано в какво се изразяват различията.

BioWare издаде и Game Update 1.5: HK-51 Activated, който добавя нови зони за изследване, нов Companion персонаж и още:

- Подгответе се за екшън приключение, за да си спечелите контрола над един от най-смъртоносните убийци в галактиката HK-51. Заровен под заледената повърхност на Белсавис, лежи изоставен кораб и ако сте достатъчно смели да се разходите през останките, ще се впуснете в мисия, която ви награждава с могъщ нов, но все пак познат, съюзник – безпощадният дроид-убиец HK-51.

- Изследвайте Section X, недостъпна до този момент зона от планетата-затвор Белсавис. Слугите на Dread Masters търсят мощно и древно оръжие. Отидете до Section X и гарантирайте, че целта на тяхното търсене ще бъде добре възнаградена.

- Пътувайте до Денова, за да се включите в Operation: Explosive Conflict – сега с режим Nightmare! Отборите, които завършат този нов режим, могат да спечелят последните части от оборудването на Dread Guard и чисто нов маунт, който със сигурност ще предизвиква завист!

Star Wars: The Old Republic е движена от историята, масова мултиплейър онлайн ММО) игра с Free-to-Play опция от BioWare и LucasArts. Озовавайки се хилядолетия преди събитията в класическите Star Wars филми, играчите се съюзяват със свои приятели онлайн, за да водят епични битки, да изследват цяла галактика и да преживеят задълбочената Star Wars борба, обкръжени от помитаща музика. Играчите са приканени да обединят силите си с Галактическата република или със Ситската империя и да изберат един от общо 8 култови персонажи от Star Wars, в това число: Jedi Knight, Jedi Consular, Smuggler, Trooper, Sith Warrior, Sith Inquisitor, Bounty Hunter и Imperial Agent.

Star Wars: The Old Republic се предлага във версия за PC.

Водещи

Най-четени