Трагедия в къщата на Big Brother. Дъщерята на Дими почина 10.12 | 10:22

Не се знае какви са обстоятелствата за смъртта на Деметра

От Мартина Панайотова

Тържна новина се появи в медийното пространство. 23-годишната дъщеря на участника в настоящия брой на Big Brother Димитър Казълов Деметра е починала. Това е и причината брадъра да напусне шоуто. От екипа на шоуто изпратиха извънредно съобщение до медиите, което гласи: "Дими вече не е част от шоуто на Big Brother All Stars. Той напусна Къщата по собствено желание, поради сериозни лични причини.

Неговата линия за гласуване вече е затворена и сумата събрана от всички sms-и изпратени за него ще бъдат дарени за благотворителност."

В събота вечер Дими беше извикан в изповедалнята, където му съобщиха, че има 20 минути, за да си събере багажа и да напусне шоуто. Той реагира с пълно недоумение и заедно със Стойка се чудеха каква ли може да е причината.

В профила му във Facebook през нощта срещу неделя се появи съобщение: "Скъпи приятели, моята по-малка дъщеря вече не е с нас. Почивай в мир, мое дете!" Отдолу заваляха скръбни постове от приятели. Голяма част от тях са на англичани - участникът в шоуто е живял дълго време на Острова. В профила си обаче Димитър се е написал като Димитри, допълва в. Труд.