Шиниъд О'Конър направи опит за самоубийство 30.11 | 10:26

Причината, според звездата, е че семейството й не се интересува от нея

От Беатрис Николoва

Звездата Шиниъд О'Конър направи опит са самоубийство и написа това във профила си във Facebook. Причината, по нейни думи, е че семейството й не я обича и уважава.

Написаното в социалната мрежа вдигна на крак полицията в Ирландия. О'Конър написа, че се намира в стая на хотел в Ирландия, която била резервирала под чуждо име.

Полицаите направиха няколко спешни екипа и за около два часа открили певицата. Тя в момента вече е в клиника, където и е оказана медицинска и психологическа помощ.

"Прекалено много е това, което една жена може да понесе- особено от най-близките си. Взех свръхдоза.Това е начинът да ме уважават и да мислят добро за мен", написа певицата в профила си във Facebook. Майката на четири деца допълни, че е плакала от седмици без никой да види сълзите и. И последните две нощи са я унищожили напълно.

През юли О‘Конър се подложи на хистеротомия (премахване на матката). По нейни думи дори тогава семейството й не й е оказала нужната подкрепа.

Шиниъд страда от биполярно разстройство и е била вкарвана в клиника за лечение на желанието и за самоубийство преди половин месец. През 2011 година звездата отново направи опит за самоубийство и премина през лечение.

 

Заради разклатената си психика тя бе принудена да прекрати редица свои концерти през юли тази година.

1604331

Водещи

Най-четени