Анчелоти призна, че са му предложили Бербатов 17.01 | 13:50

Новият треньор на ПСЖ потвърди, че българският нападател на Манчестър Юнайтед е бил в списъка на спортния директор Леонардо

От Константин Симидчийски

Новият наставник на Пари Сен Жермен Карло Анчелоти призна, че откакто е начело на клуба, от различни мениджъри са му били предложени редица големи футболисти, в това число и нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов.

52-годишният италианец има финансовата обезпеченост да прави скъпи трансфери, тъй като през лятото френският клуб се сдоби с катарски собственици.

"Откакто съм начело на ПСЖ получих стотици телефонни обаждания от различни агенти, които ми предлагат футболисти. Чух няколко невероятни имена. Всички те искат да дойдат тук. Това е Париж, тук има пари и добър треньорски екип. Ще ви кажа имената на играчите, които агентите ми казаха, че са на пазара, официално или не: Карлос Тевес, Фернандо Торес, Димитър Бербатов, Роман Павлюченко, Единсон Кавани, Фернандо Йоренте", разкри бившият наставник на Милан пред La Gazzetta dello Sport.

Освен това Анчелоти говори и за бившия си клуб Челси, като сподели, че според него една от причините Фернандо Торес да не може да разкрие потенциала си при лондончани е Дидие Дрогба.

"Ако си решил да налагаш Торес, трябва да продадеш Дрогба. Дрогба е като Филипо Индзаги, склонен е да погълне всеки, който се конкурира с него. Не, че е лош. Просто такъв е характерът му", сподели италианският специaлист.

Водещи

Най-четени