Ето ги жените, сочени за убийци на малката Александра 11.04 | 22:23

Детето е било добре познато на майката и дъщерята

От iNews.bg

60-годишната Светлана Димитрова от Златоград, тъща на хотелиера Веселин Тошев, и дъщеря й Северина, са сочени за убийци на малката Александра Тодорова. Смята се, че те са организирали покушението над момиченцето. Детето е било добре познато на майката и дъщерята, тъй като често до преди две години го водели в ресторанта на хотел "Лагун", съобщава "Флагман".

"Александра и голямото ми момиченце, което сега е на 6 години, бяха в една детска градина, обаче аз ги разделих, защото тяхното беше много разглезено и се правиха на големи надувки", заяви разказва пуснатият от ареста хотелиер Веселин Тошев.

Северина е жената, която живее на съпружески начала с Тошев, чиито семеен хотел "Лагун" бе претърсен тази сутрин (11 април) от полицията.

Майката на Северина – Светла е живеела заедно със семейството на дъщеря си в хотела, работила е в кухнята. Според свидетелски показания вчера следобед Тошев е бил в ресторанта и си пийвал, както обикновено. Алибито му за това време е желязно.

По непотвърдена информация Светлана и Северина са следвали малката до жилищния блок, в който живее. Качили са се с нея и са я натикали към таванското помещение.

Удушили са я с найлонова торба. Причина за жестоката драма вероятно са неуредени финансови взаимоотношения, но все още не е ясно дали двете жени са планирали убийство или само отвличане на детето. Възможно е Александра да е се е задушила от найлоновата торба, докато се съпротивлява.

Александра Тодорова - най-малката дъщеря на поморийския бизнесмен Веселин Методиев Тодоров, бе в неизвестност от 10 април. Полицията работеше по няколко версии за изчезналото дете, като най-вероятната бе отвличане.

Тялото на детето бе намерено тази вечер (11 април) на таванския етаж на сградата, в която живее семейството.

Водещи

Най-четени