Джъстин е повелителят на MTV 26.08 | 10:20

Тимбърлейк и Макълмор-Райън Луис са големите победители на церемонията за връчване на видео музикалните награди

От Мартина Панайотова

Джъстин Тимбърлейк и рап дуетът Макълмор-Райън Луис са големите победители на юбилейната, 30-а церемония по раздаване на наградите на MTV за най-добри музикални видеоклипове.

Тимбърлейк спечели в най-престижната категория, за "най-добро видео на годината", със своята песен "Mirrors" - кулминацията на шоуто, което се проведе в открития наскоро спортно-развлекателен център "Барклис" в Ню Йорк, предаде БТА.

Той получи още приза за авангардно видео "Майкъл Джексън" и имаше щастието да се събере за кратко с останалите момчета от 'N Sync, американската поп група, с която неговата звезда изгря през 90-те години на миналия век.

Другият голям победител на вечерта бе рап дуетът Макълмор - Райън Луис, които спечелиха в две категории - за най-добро хип-хоп видео с "Can't Hold Us" и за най-добро видео със социално послание със "Same Love".

Наградата за най-добро мъжко видео отиде при Бруно Марс за "Locked Out of Heaven".

В престижната категория "най-добро поп видео" спечели Селена Гомес с песента "Come and Get It".

Призът за най-добро женско видео отиде при младата кънтри певица и актриса Тейлър Суифт с "I Knew You Were Trouble".

Шоуто в бе открито от Лейди Гага, която изпя за първи път своята песен "Applause". Ексцентричната певица се появи на сцената за първи път, откакто претърпя операция на бедрото, и не изневери на стила си да бъде непредсказуема.

Тя се появи в залата в бяло монашеско расо, след което си смени дрехите три пъти и накрая завърши по бикини и със светла перука.

Лейди Гага вече откри церемонията за видео музикалните награди на MTV през 2011 г. Тогава зрителите изобщо не я познаха отначало, защото тя се появи на сцената дегизирана като мъж.



Водещи

Най-четени