Големият ден настъпи – броени часове до концерта на Маестро Енио Мориконе 10.12 | 12:13

Билетите са на изчерпване

От Гергана Златкова

Броени часове остават до концерта на иконичния Енио Мориконе.

Подготовката за спектакъла е към своя край и началото на дългоочаквания концерт на Маестрото е точно в 20:00 часа днес.

Очакват се над 9000 души публика.

Вратите на зала "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 17:30 следобед, за да могат всички гости и публиката спокойно да заемат местата си. Не закъснявайте, вземете предвид натоварения трафик!

Музиката и Киното са определили своята среща тази вечер и под палката на гениалния композитор техните паралелни светове ще се обединят в единна и хармонична цялост - вселената на Енио Мориконе.

Събитието се провежда под патронажа на Италианското посолство и любезното съдействие на Италианския културен институт.

Хорът и Оркестърът на Класик ФМ радио, както и несравнимият Теодосий Спасов ще допринесат настроението от този спектакъл да остане за дълго време в сърцата ни.

Автобусите и тролейбусите на градския транспорт, които се движат по булевард "Цариградско шосе", ще слизат под моста и ще спират на "Площад на авиацията", по-известен като 4-ти километър (кръговият площад на пътния възел при пресичането на булевард "Цариградско шосе" с булевардите "Асен Йорданов" и "Г. М. Димитров"), за удобство на гостите на концерта.

Билетите за първия концерт на Енио Мориконе в България са на изчерпване и организаторите от "Ивент Зона" пуснаха в продажба още 2 сектора от залата.

Маестро, музика!

Водещи

Най-четени