Ивана в прегръдките на Мистър Испания 06.06 | 16:41

Красавецът показал завидни качества в новото видео на певицата

От Мартина Панайотова

Ивана приключи със снимките на новото видео към песента "Второто хубаво”, съобщиха продуцентите ѝ от "Пайнер". За реализацията на лентата изпълнителката се довери на режисьора Ивайло Спасов и оператора Борислав Стоянов.

Видеото е заснето в специално изработен снимачен павилион, на каменна кариера и на ЖП гара. Сюжетът ще разкрие посланието на песента и ще провокира вниманието на зрителите, обещават от телевзия "Планета".

Ивана и екипът, реализирал клипа, не разкриват много за снимките, но издават, че неин екранен партньор е най-красивият испанец – Лобсанг Араке Кастеляно, който бе председател на журито на тазгодишния конкурс "Мистър България" .

Кастеляно, който е носител на титлите "Мистър Малага 2003", "Испанска красота 2003", "Мистър Космополитън 2008" и "Мистър Джентълмен Испания 2009", показал професионализъм и завидни артистични заложби и каскадьорски умения.

На 8 юни Ивана ще се включи в благотворителния концерт "Да подкрепим хората от Перник", организиран от Слави Трифонов и Ку-Ку бенд. Заедно с певицата на сцената ще се изявят Андреа и още популярни лица от българския музикален шоубизнес.



Водещи

Най-четени