Софи Маринова се хвана с детегледача на сина си 21.06 | 10:30

Маринова била забелязана с новата си придобивка на курорта Слънчев бряг миналия уикенд

От Мартина Панайотова

Софи Маринова за пореден път провокира общественото мнение, като отново заби младо гадже.

След връзката с доведения си син Дачо този път тя омая детегледачката на биологичния си син Лоренцо. В случая обаче не става въпрос за жена, а за младеж, споделиха нейни близки.

Маринова била забелязана с новата си придобивка на курорта Слънчев бряг миналия уикенд, писа в. Монитор. Момчето, което непрекъснато е с нея, уж било наето да забавлява детето ѝ, но всъщност истината била съвсем друга, коментират клюкари. Още повече че на плажа Софи не се посвенила да свали горнището на банския.

Преди няколко дни ромската певица довела мъжката детегледачката и на рождения ден на жената на близкия ѝ приятел Георги Янков, известен повече като Жоро Черния. Пред колегите си Роксана и Илиян, които също присъствали на празненството, Маринова под сурдинка се похвалила с новата си любов.

"Ето го новия ми жребец!", похвалила се фолк изпълнителката.

От антуража на звездата издадоха, че новият ѝ любовник я придружавал и в Баку, където Софи ни представи на "Евровизия".

Впрочем, след завръщането ѝ от азербайджанската столица се заговори и за връзката ѝ с продуцента на "Съни мюзик" Крум Крумов, който пък наскоро се разделил с жена си. Ромската перла отрече да има нещо по-така и с нарочения за цигански бос Жоро Черния.



Водещи

Най-четени