Костадинов поиска съд за Тагарев - шпионирал в полза на чужда държава 28.02 | 12:50

Той е агент, заяви лидерът на "Възраждане"

От iNews

Министър Тагарев трябва да бъде обвиняем и съден за шпионаж в полза на чужда държава. Той е агент. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента Костадин Костадинов в отговор на въпрос дали министърът на отбраната Тодор Тагарев умишлено не е изпратил военната помощ от България за Украйна, предаде репортер на Novini.bg.

Това са просто некадърници, освен всичко друго. Тези хора повече нямат място в управлението на държавата. Тяхното място е единствено и само в затвора. Ние настояваме за оставката на цялото правителство, настояваме за съд за тези престъпници, настояваме за предсрочни избори. Това е най-доброто решение на политическата криза, в която ни вкараха, заяви Костадинов.

Попитан защо министър Тагарев е хвален от управляващото мнозинство за своя евроатлантизъм, а сега е хулен (по-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска министърът на отбраната да бъде сменен – б.ред.), председателят на ПГ на "Възраждане" посочи: "Когато се скарат в някаква бандитска шайка, има ли значение каква точно е причината, мислите ли, че има повече бандит, по-малко бандит? За нас евроатлантиците са абсолютно еднакви".


 

Водещи

Най-четени