Димитър Бербатов доволен от представянето си през сезона 08.05 | 21:42

"Напълно заслужена титла", заяви нападателят на Манчестър Юнайтед след ключовия успех над Челси

От Константин Симидчийски

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед във Висшата лига Димитър Бербатов остана щастлив след днешния успех на "червените дяволи" с 2:1 над Челси на "Олд Трафорд".

Победата на практика прави "червените дяволи" почти сигурни шампиони на Англия, имайки предвид, че Бербатов и компания се нуждаят от само една точка, за да завоюват златните медали. Титлата ще е рекордна 19-та в историята на Юнайтед като Берба заяви, че е очаквал отборът на триумфира в края на сезона.

"Нормален край на сезона, в който играхме отлично и заслужаваме титлата. Аз също имам силен сезон, отбелязах доста голове. Ако станем шампиони и аз съм голмайстор на Лигата, ще е голямо постижение за мен, от което ще съм много щастлив," заяви Бербатов след края на срещата с Челси, в която родният футболист остана на резервната скамейка.

"Точно в този момент играем доста добре. Ако станем шампиони, ще мога да най-накрая да празнувам и да се радвам. Сега още има малко напрежение преди да направим последната крачка към трофея," допълни щастливият нападател.

"Пожелавам на феновете в България да гледат футбол, да се забавляват когато играем. Надявам се феновете на Манчестър Юнайтед в България, които са много, да се радват на приближаващата 19-а титла," завърши нападателят.

Самият Бербатов отново остана на пейката за своя отбор, а мениджърът сър Алекс Фъргюсън предпочете да заложи на тандема Уейн Рууни - Хавиер Ернандес.

Водещи