Йешич: Надявам се Платини и Камбуров да са страшен тандем 22.01 | 19:10

Марсиньо счупил ключица, замина за прегледи в Истанбул

От Даниел Любомиров

Старши треньорът на ЦСКА Миодграф Йешич остана доволен от показаното във втората контрола на турска земя срещу азербайджанския Симург, въпреки че не беше спечелена и завърши 3:3.

Цели 3 дузпи бяха отсъдени в двубоя, 2 от тях срещу "армейците", които отново бяха лишени от успеха в приятелска среща заради 11-метрова наказателен удар, както беше и срещу Сервет.

"Победата ни беше в джоба, но ни се изплъзна. Като цяло играхме по-добре от Симург и през двете полувремена.

За нас на този подготвителен лагер резултатите не са най-важни", сподели Йешич, цитиран от официалния сайт на ЦСКА.

Според сръбския специалист младите футболисти са се включили добре в състава и в бъдеще някои ще получават повече игрови минути.

Срещу Симург Йешич използва две различни единайсеторки за двете полувремена, като единствено промяна в плана настъпи с контузията на Марсиньо в 6-ата минута.

"Сега всички футболисти играят по едно полувреме, но на втория лагер някои ще играят повече.

Доволен съм от младите момчета, представят се добре. Давам им шанс да се докажат. Надявам се тандемът между Платини и Камбуров да става още по-добър", завърши Йешич.

Новото попълнение на ЦСКА Марсиньо е счупил ключица по време на приятелския мач.

Още на терена лекарският екип на тима е поставил диагнозата, когато в 6-ата минута бразилецът влезе в единоборство с противников играч в наказателното поле.

При падането бе видно, че футболистът наранява рамото си, а в последствие при счупена ключица е било ясно, че няма как да продължи срещата.

Марсиньо ще бъде откаран до Истанбул и ще започне лечение в болница "Аджъбадем", като първо ще му се направят по-обстойни прегледи.

За съжаление преди те да преминат е невъзможно да се обяви колкото точно ще отсъства бразилецът от тренировъчния процес.

Водещи