Лоши новини за ЦСКА: "Червените" губят Адемар за най-малко 6 месеца 02.04 | 16:48

Адемар е със скъсани странични и предни връзки на десния крак, което означава, че ще отсъства от терените между 6 и 9 месеца

От Мариян Найденов

Левият бранител на ЦСКА Адемар ще отсъства от терените между 6 и 9 месеца, стана ясно след медицинските прегледи днес.

Крайният защитник се наложи сред титулярите на Стойчо Младенов, при положение, че алтернативата на този пост Румен Трифонов изтърпяваше наказанието си за употреба на допинг и се очаква то да бъде продължено.

Феновете на "армейците" обаче получиха неприятните новини днес - Адемар има скъсани странични и предни връзки на десния крак след сблъсъка с Руслан Иванов от Видима при последния мач от първенството (1:0).

Още в 18-ата минута се наложи принудителна смяна на Адемар именно с Трифонов, след като бразилецът бе фаулиран грубо от съперника си и в резултат на съприкосновението е получил сериозните усложнения, съобщава bTV.

Възстановяването на левия бек ще продължи поне половин година, което не само означава, че той ще пропусне остатъка от сезона, но не е ясно дали ще започне и следващия.

Както е известно, новото попълнение на ЦСКА Иван Боладо, който дойде с много надежди на "Българска армия" преди началото на пролетния полусезон, също скъса връзки и се превърна в първия пациент от лагера на "червените" в турската болница "Аджъбадем".

Сигурно е, че Адемар също ще се възползва от услугите на клиниката, която подписа договор за сътрудничество с ЦСКА и Левски в началото на 2012-та година.

Водещи

Най-четени