Отново гиганти от НБА пристигат за Мача на звездите 11.12 | 13:18

Денис Ромдан, Скоти Пипън и още много величия от миналото ще взривят "Арена Армеец"

От Даниел Любомиров

Феновете на баскетбола в България ще имат още по-голям повод за радост от тазгодишния Мач на звездите в "Арена Армеец", когато специален гост беше Денис Родман.

Българската федерация този път готви дори по-мащабно събитие с участието на няколко величия от миналото в НБА.

Денис Родман отново ще има възможността да обере овациите в софийската "Арена Армеец", но освен него се очаква да присъстват още Гари Пейтън, Хорас Грант, Джейсън Уилямс и Клайд Дрекслър.

Според управителя на "СпортЛаб", която организира събитието, Стефан Августинов, изброените по-горе имена са за сигурните участници, иначе се водят преговори за още поне петима звезди.

Има вариант в София да дойдат и Дино Раджа, Скоти Пипън, Пени Хардуей и Мъгси Богс.

За да е още по-грандиозно шоуто, този път великаните в баскетбола ще облекат екипи и ще покажат нагледно на българската публика способностите си с оранжевата топка.

Идеята звездите да се включат в играта е на Родман, който изключително много харесва България откакто прекара 5 дни в родината ни покрай предишното издание на Мача на звездите.

Родман съжалявал, че не успял да покаже на българските фенове какво може, защото мениджъри не му позволили. Затова сега той инициира включването си в действията на игрището.

60% от средствата за Мача на звездите ще бъдат осигурени от спонсора на Балканската лига.

Водещи

Най-четени