Потвърдено: Карлос Тевес преговаря с Милан, Юве чака на опашка 26.11 | 15:32

Представителят на Тевес Киа Джорабчян официално потвърди за разговорите с Милан, макар и отказвайки да издаде нещо повече

От Мариян Найденов

Това, за което се спекулираше усилено в последните дни, вече бе потвърдено и официално - скандалният нападател на Манчестър Сити Карлос Тевес води преговори с италианския шампион Милан.

Представителят на Тевес Киа Джорабчян се е срещнал с вицепрезидента на "росонерите" Адриано Галиани, като срещата между двамата се е състояла преди два дни в Милано. Впоследствие се появи и информация, че италианският клуб планира да привлече Карлос Тевес под наем до края на сезона, а след това да преговаря и за закупуването му.

Вчера обаче Киа Джорабчян официално потвърди за разговорите с Милан, макар и отказвайки да издаде нещо повече.

"Разговарях с Карлос, като той би бил много щастлив да отиде в Италия", довери Джорабчян пред Sky Sport Italia. "Милан или Ювентус? Разговаряхме с Милан. В полезрението ни са големите италиански клубове, защото Карлос има желание да играе за голям клуб", добави той.

Торинският колос Ювентус също преследва подписа на голмайстора, а агентът Джузепе Ризо, който е с Джорабчян в Италия призна, че е била предвидена среща с "бианконерите".

"Трябваше днес да разговаряме с представители на Ювентус, но срещата бе отложена. В следващите няколко дни ще има повече по този въпрос. Разполагаме с достатъчно време, за да говорим", коментира Ризо. "Мога да потвърдя, че интересът на Ювентус към Карлос Тевес е съвсем истински. Същото може да се каже и за други топ клубове по света", добави агентът.

Попитан за проведената вчера среща с Милан, Джузепе Ризо довери: "Все още се намираме в много ранен етап. Не мога да правя каквито и да е предположения, но сме доволни, че все пак започнахме някакви преговори. Всичко изглежда добре, но все още ни предстои дълъг път, докато се стигне до някаква договорка".

Водещи

Най-четени