Радостин Стойчев: Победихме Русия с волейбол 01.07 | 08:12

"Победихме Русия с повече волейбол. Няма как да не сме щастливи след този успех", каза Стойчев

От Мариян Найденов

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Радостин Стойчев не скри радостта си от страхотната победа на "лъвовете" над Русия с 3:1, която увеличи шансовете на отбора за класиране в осмицата на Световната лига.

Специалистът отчете значително по-добрата игра на националите, поздрави съперника, който се бори за спечелването на мача въпреки сигурното си първо място в групата и разкри, че очаква още по-оспорван мач във втората среща между двата тима днес. 

"Победихме Русия с повече волейбол. Няма как да не сме щастливи след този успех. Радвам се за момчетата, но все още не сме изпълнили мисията си и утре мачът ще бъде още по-труден. Доволен съм от всички и в тима няма никакво напрежение, което е видимо и от поведението на полето", доволно заяви Стойчев.

"Напрежение няма! Матей не е напуснал България, майка му не е зле, не се кара с мен и Теодор Тодоров не му пуши в стаята. Видяхте, че днес той се представи отлично”, така Стойчев коментира слуховете за напрежение в отбора между него и звездата Матей Казийски, породени от критиките на специалиста след мачовете с Япония.

Водещи