Цеца Величкович бие всички рекорди 25.03 | 12:18

Гостуването на сръбкинята предизвика небивал интерес

От Надежда Стоянова

Неотдавна стана ясно, че в края на годината у нас ще гостува сръбската фолк легенда Цеца Ражнатович, позната още като Величкович. Звездата се закани да разтърси столичната зала "Арена Армеец" на 7 ноември тази година в компанията на 14 от най-добрите сръбски музиканти.

Изглежда това доста е предизвикало интереса на родните й почитатели, защото Цеца се превърна в абсолютен рекордьор по продажба на билети. За по-малко от седмица бяха продадени повече от хиляда пропуска за събитието, което направо шокира изпълнителката.

"От седмица насам пощата ѝ и нейната Facebook страница са препълнени с писма от български фенове", издаде мениджърът на сръбската изпълнителка.

Участието й в България предизвика силен интерес и в нейната родина. Затова в последните й интервюта не спират да я питат защо именно тук смята да направи най-грандиозното шоу, което е правила досега извън Сърбия.

"Ние сме изстрадали народи, особено през последните 20-30 години, просто искам да направя тези хора щастливи...", отговори лаконично Цеца.

И макар че концертът е чак през есента, подготовката им ще започне още през април. Както вече писахме, едно от условията на Разжнатович е сама да избере кой да подгрява публиката. Информация за колегите й, на които ще възложи тази чест, предстои да разберем.

Водещи

Най-четени