Щур японец изпи 42 кафета едно след друго и оцеля 21.05 | 15:31

Освен завидното постижение, Такери Кобаяши е световен рекордьор по бързо хранене

От Ивайло Коралски

Световният рекордьор по бързо хранене Такери Кобаяши продължава с налудничавите си постижения – той изпи 42 чаши с кафе за около две минути.

В споделеното по-долу видео можете да станете свидетели как екстремният японец поглъща огромното количество кофеинова напитка като истински шампион, без дори да повърне.

Според говорителя на Кобаяши неговият клиент бил адски изнервен и леко изплашен известно време след изпълнението на номера, но предвид огромното количество кофеин в организма му, се чувствал добре.

24 часа преди налудничавото постижение Кобаяши не е приемал никаква храна, а единственото физическо облекчение за японеца било многократното посещение в тоалетната по малка нужда.

Видеото, заснето за нуждите на "Eight O'Clock Coffee", e с рекламна насоченост.

В съобщението се разкрива още, че Такери Кобаяши е знаел чудесно какво е количеството кафе, което може да си позволи, без това да навреди на здравето му. Твърди се, че за смъртоносна доза кофетин са необходими между 80 и 100 чаши с кафе.

Последното щуро изпълнение на японеца датира от началото на март тази година и се състои в успешното поглъщане на 13 пържени филийки в рамките на 60 секунди.

Водещи