До края на годината ще бъдат завършени 94 км пътища 16.03 | 14:00

"Стартират и ремонти на третокласната пътна мрежа", обяви Борислав Гуцанов

От Момчил Лалев

До края на годината ще бъдат завършени 94 км. пътища. Това обяви по повод обвиненията на опозицията, че не се строят пътища народният представител от Коалиция за България Борислав Гуцанов.

"Това са лот 1 и 2 на АМ "Марица" - 65 км, лот 4 на АМ "Струма"- 15 км, Западната тангента на София и обходният път на Враца - 6,8 км.", посочи Гуцанов, цитиран от БТА.

Той допълни, че стартират и ремонти на третокласната пътна мрежа, която е повече от 35% от всички пътища в страната.

Гуцанов обяви още, че ако електроразпределителните дружества продължават да се държат по този начин, през идната седмица ще стартира процедура по отнемане на техните лицензи.

Думите му са по повод на изказване на енергийния министър Драгомир Стойнев от семинара на БСП, че ако до вторник ЕРП-тата не се разплатят с Националната електрическа компания (НЕК), ДКЕВР ще стартира въпросната процедура.  

"Не може миналата година основните протести да са за електричеството и в момента някой да се подиграва с хората. Тези хора не разбраха ли, че управлението е друго и няма да минават номерата им с разни други отношения с управляващите”, заяви Гуцанов, цитиран от Нова телевизия.

Водещи

Най-четени