Моуриньо: Никакво празнуване, още не сме спечелили нищо 23.04 | 14:32

Наставникът на Реал Мадрид прекрати медийното си мълчание, предупреждавайки футболистите си, че до края на сезона има още мачове

От Мариян Найденов

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо прекрати мълчанието си около представянето на "белия балет". Днес мадридският вестник Marca цитира Специалния, който призова всички, свързани с "кралския клуб", да не се поддават на еуфорията, защото още нищо не е спечелено.

Знаменитата победа на Реал Мадрид над Барселона с 2:1 в последното "Ел Класико" приближи "белия балет" до титлата в Примера Дивисион, където авансът му на върха е вече 7 точки.

Загубата с 2:1 от Байерн Мюнхен в първия полуфинал от Шампионската лига все пак дава добри шансове на "кралския клуб" за реванша на "Сантяго Бернабеу" в сряда.

"Никакво празнуване, още не сме спечелили нищо", предупреди играчите си Моуриньо, който не се появи на пресконференцията дори след успеха над Барса.

Мarca продължава с информацията, че Специалния е казал само това на футболистите на Реал в присъствието на около 500 техни фенове, които посрещнали отбора в Мадрид.

Моуриньо държал да подчертае, че ще има празници само когато титлата е спечелена окончателно - това може да се случи преди края на шампионата в Испания. Реал се нуждае от 6 точки в оставащите 4 кръга до финала на Примера Дивисион.

Вчера футболистите на "белия балет" направиха леки тренировки пред закрити врати в базата "Валдебебас". Някои играчи, като Чаби Алонсо, доведоха децата си на заниманието.

Водещи

Най-четени