Моуриньо отрече за проблеми с ръководството на Реал 27.11 | 08:22

Португалският тактик настоя, че отношенията между него и ръководството на клуба остават отлични, въпреки солидното изоставане от Барса

От Мариян Найденов

Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо даде пресконференция пред мадридската преса след поражението с 0:1 от Бетис в Севиля. Загуба, която остави шампионите на цели 11 точки зад лидера във временното класиране Барселона.

Португалският тактик настоя, че отношенията между него и ръководството на клуба остават отлични, въпреки солидното изоставане от Барса.

"И тук работя по същия начин, по който съм го правил много години досега. Няма никакви съмнения, че отношенията ми с ръководството са съвсем нормални", посочи Специалния.

"Поддържам много, много, много добри, абсолютно прекрасни отношения с президента Флорентино Перес и изпълнителния директор Хосе Анхел Санчес", продължи Моуриньо.

Жозе Моуриньо все пак намекна, че би било нормално ако към неговата работа има забележки, имайки предвид изоставането от Барселона. Той все пак добави, че оценки трябва да се дават единствено в края на сезона.

"Клубът е единственото, което има значение. Оценките обаче трябва да се дават накрая. Може би клубът не е доволен от мен и има място за подобрения. Дали можем да спечелим първенството? На този етап мисля единствено за предстоящия ни мач от Купата на Краля. За пасива от 11 точки ще говоря в петък", заяви португалецът.

Водещи

Най-четени